Masterclasses en community

Normaal €79,95 

Tijdelijk €49,95

Masterclass

Snacken in de avond

Door de weeks en dan voornamelijk overdag, gaat het goed. We snacken niet en houden ons goed aan de door ons gestelde doelen. Dan komen de avonden en weekenden en de kasten gaan open en je grijpt naar producten die je eigenlijk liever niet zou willen snacken/eten? Je weet wel wat gezond is voor je, maar toch maak je niet de keuzes die je eigenlijk zou willen? Loop je tegen deze valkuilen aan? Dan is deze masterclass voor jou op het lijf geschreven!

Normaal €79,95 

Tijdelijk €49,95

Masterclass

Wat mag ik nu eigenlijk?

Je hebt een stap gemaakt om gezonder te leven. Overal om je heen hoor je mensen bepaalde producten aanprijzen, met als gevolg dat je deze ook koopt, om een week later van iemand anders te horen dat het product absoluut niet goed voor je zou zijn. Wat is nu juist? Hoeveel ‘mag’ je nu eigenlijk eten? Welke beweringen zijn nu feit en welke zijn fabel? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Dan gaan wij jou helpen!

Normaal €79,95 

Tijdelijk €49,95

Masterclass

Stress

Jij hebt veel aan je hoofd, jouw werk, jouw gezin, sociale leven, sport, hobby’s. Tijd voor jezelf? Dat is lang geleden. Misschien zet jij anderen wel altijd op de eerste plaats, jouw kinderen, jouw werk, jouw familie en vrienden. Eventjes rustig zitten? Daar word jij onrustig van. Tijd voor meer rust in jouw leven!