Investeer in jouw gezondheid

Persoonlijke begeleiding

Door ervaren leefstijlcoaches

één OP één

Bgeleiding door ervaren leefstijlcoaches

Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden, maar vind je het lastig waar je moet beginnen of om je nieuwe leefgewoontes vast te houden? Of je nu jezelf fitter wilt voelen, je stress wilt aanpakken, wilt leren om jezelf op de eerste plaats te zetten of handvatten nodig hebt op het gebied van voeding, het kan allemaal bij onze persoonlijke begeleiding.

De persoonlijke begeleiding is geschikt voor jou als je coaching wil die gericht is op JOU als individu. Iedereen zijn of haar gewoontes, leefomgeving en lichaam is anders en vraagt dus ook een persoonlijk stappenplan om jouw doelen te bereiken.

Wij maken geen kant-en-klare schema’s, maar kijken samen met jou wat bij jou in je dagelijks leven past. Een verandering in je leefstijl zit niet van het een op het andere moment in je patroon, daarom kijken we samen naar concrete en haalbare stappen om jouw doel te bereiken.

Wij zijn Laurie en Sanne!

Samen gaan we ervoor 

Cindy | Leefstijlcoach De Vennen

Wij staan altijd voor je klaar!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

N

Blijvend je leefstijl veranderen doormiddel van concrete haalbare stappen die bij jou passen.

N

Hoe je om kunt gaan met stress, jezelf op de eerste plaats zetten en ontspannen.

N

Weer het plezier vinden in sporten en bewegen door te kijken wat bij jou past.

N

Wat maakt het dat je doelstellingen nog niet zijn behaald? Wat zit daaronder?

N

Hoe jij weer de balans terugbrengt in spanning en ontspanning.

Je krijgt dus niet:

M

Kant-en-klare schema’s op het gebied van voeding.

M

Hetgeen waar jij tegen aanloopt voor jou ‘oplossen’. Het is belangrijk dat je zelf de motivatie gaat vinden om jouw doelstellingen te behalen. Samen gaan we die motivatie in jouw zoeken, maar het is belangrijk dat jij degene bent die het gaat doen

Begeleidingstraject

Hoe gaan wij jou helpen?

^
start

Intake

Tijdens de intake gaan we kennismaken. We gaan kijken hoe jouw leven er op dit moment uit ziet. Waar kunnen we jou mee helpen om de beste versie van jezelf te worden? Wil jij gezondere gewoontes aanleren? Beter om kunnen gaan met stress? Meer bewegen? Jouw voeding analyseren? Jezelf weer op nummer 1 zetten? We nemen alle facetten uit jouw leven mee en maken alvast een start met concrete actiepunten die helemaal bij jou passen.

Inclusief een professionele lichaamsanalyse doormiddel van de InBody. Waarbij onder andere lengte, gewicht, vetpercentage, spierpercentage en vochtpercentage wordt gemeten én hoe dit is verdeeld over jouw lichaam.

Duur: 60 minuten

^
Maand 2

Coachsessie 1

We gaan in de tweede coachsessie dieper in op een door jou opgegeven thema. Wat maakt dat je een bepaalde gewoonte zo in stand houdt? Welke factoren hebben hier invloed op? Misschien moeten we wel in een hele andere richting zoeken dan dat jij in de eerste instantie dacht. Hoe kunnen we stap voor stap dichter bij jouw doel komen?

Inclusief InBody meting

Duur: 45 minuten

^
Maand 3

Coachsessie 2

Een aantal van jouw actiepunten zijn misschien al nieuwe gewoontes geworden. Hoe kunnen we deze verder uitbreiden? Hoe graag je het ook zou willen, je kunt niet alles tegelijkertijd aanpakken. Daarom gaan we kijken naar welke thema’s er nog meer bij jou spelen. Hoe kunnen we ook hier weer een eerste stap in maken?

Inclusief InBody meting

Duur: 45 minuten

^
Maand 4

Coachsessie 3

We zijn op de helft van het coachingstraject. Hoe ver sta je nu? Wat lukt al en kunnen we vasthouden of eventueel uitbreiden? Waar loop je nog tegenaan en hoe kunnen we ook voor dit thema jou nieuwe inzichten geven en stappen maken?

Inclusief InBody meting

Duur: 45 minuten

^
Maand 5

Coachsessie 4

In de een na laatste coachsessie gaan we heel concreet nog de punten bespreken die voor jou belangrijk zijn op dit moment. Welke thema’s moeten we echt nog samen overlopen en waar heb je de goede weg al gevonden? We kijken of de huidige actiepunten jou daar gaan brengen waar jij wil zijn of waar we nog kunnen bijstellen.

Inclusief InBody meting

Duur: 45 minuten

^
Maand 5

Coachsessie 5

In de laatste coachsessie gaan we in op terugvalpreventie. Hoe zorg je ervoor dat je door blijft gaan in de flow waar je nu in zit? Welke valkuilen gaan er op je pad komen en hoe kun je hier mee omgaan? Ook hier gaan we weer over op concrete acties en tips. We kijken terug op de afgelopen maanden en maken een plan zodat jij verder kan gaan en uiteindelijk de leefstijl hebt die jij graag wil! Ben je nog niet helemaal waar je wil zijn? Verderzetting van de persoonlijke begeleiding is mogelijk.

Terugvalpreventie

Inclusief InBody meting

Duur: 45 minuten

Wil jij bereiken wat je nog niet eerder is gelukt?
Leun dan niet achterover en ga ervoor!